Retourbeleid

Retourbeleid van Ridder Tommy

Bij Ridder Tommy vinden we het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht een item echter niet aan je verwachtingen voldoen, dan doen wij ons best om het retourproces zo eenvoudig en effici├źnt mogelijk te maken.

Retourtermijn

Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Hoe te retourneren

  1. Contacteer onze klantenservice via email (klantenservice@riddertommy.com) om je retour aan te melden. Je ontvangt vervolgens een retourformulier dat je moet invullen en bij je retourzending moet voegen.
  2. Verpak het item veilig in de originele verpakking indien mogelijk, voeg het ingevulde retourformulier toe en verzend het naar het door ons aangegeven adres.
  3. Zorg ervoor dat je een verzendbevestiging ontvangt met een trackingnummer om te bevestigen dat je retourzending onderweg is.

Voorwaarden

Producten moeten worden geretourneerd in de staat waarin je ze hebt ontvangen. Dit betekent dat de items ongedragen, ongewassen, onbeschadigd moeten zijn en voorzien van de originele labels. Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren die onze retourvoorwaarden niet respecteren.

Terugbetaling

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, zullen we je per e-mail informeren over de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. Bij goedkeuring wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een krediet toegepast op je oorspronkelijke betaalmethode, binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

Uitzonderingen

Gelieve te noteren dat sale items enkel kunnen worden geruild en niet geretourneerd.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te helpen!

Laatst bijgewerkt: 15 juni 2023