Waar je overhemden koopt voor jouw lange man

overhemd voor lange mannen

Geen zorgen ook voor jouw lange man is er een overhemd te krijgen! Ooit een mooi overhemd voor je man gekocht en bij het passen hiervan bleken de mouwen en het lijf te kort te zijn…? Bij overhemden met mouwlengte7 is dit probleem verleden tijd! Mouwlengte-7 slim fit is speciaal ontworpen voor mannen die langer zijn als 1.80. Niet alleen de mouwen zijn langer, ook de onderkant van het overhemd is langer zodat deze goed in de broek blijft zitten. De pasvorm slim fit zorgt ervoor dat de bouw van je man goed uitkomt.

Mouwlengte7 overhemden zijn van degelijke kwaliteit voor een mooie prijs

Alle overhemden mouwlengte-7 slim fit met extra lange mouw zijn gemaakt van 100% kwaliteit katoen. Onze stoffen staan bekend om de perfecte combinatie van sterkte en souplesse. Daardoor voelen de overhemden zacht aan maar krimpen nauwelijks. Je wilt natuurlijk wel de beste kwaliteit voor manlief! Daarnaast moet het overhemd een hoog draagcomfort hebben, want je koopt geen nieuw overhemd om in de kast te laten hangen. Jouw man moet met liefde en plezier het overhemd dragen, dat kan alleen als het gemaakt is van een zachte lekker vallende stof, toch?

Waarom een overhemd van mouwlengte 7 slim fit

Je wilt dat jouw man er op zijn best uitziet als hij naar zijn werk of een andere gelegenheid gaat. Bij mouwlengte-7 is er veel keuze uit overhemden. Van zakelijk tot casual, effen of met een print alles is mogelijk! Bij Mouwlengte 7 slim fit is er ook voor jouw man het perfecte overhemd! Goedkoop is vaak miskoop. Dit betekend dat betere overhemden vaak iets duurder zijn. Maar kwaliteit hoeft niet extreem veel te kosten. Daarnaast is het ook niet de bedoeling dat het overhemd dat je speciaal voor hem gekocht hebt, al naar 2 wasbeurten klaar is om als poetsdoek te gebruiken toch? Kijk daarom eens op onze website mouwlengte7.com en vind ook voor jou lange man een mooi aansluitend overhemd voor een prijs die in verhouding staat met de kwaliteit! Kom je er niet helemaal uit of twijfel je over de maat, maak dan gebruik van de persoonlijke service en we doen ons uiterste best om je te helpen!