De geschikte winterjas

winterjas

Ben je op zoek naar een geschikte winterjas maar weet je niet waar je je zoektocht moet beginnen? Waar kan je beter beginnen dan bij een merk wat is ontstaan in Alaska? Start je zoektocht bij het kijken naar Parajumpers.

Parajumpers winterjas

Het merk vindt zijn oorsprong in het creëren van jassen die tegen extreme omstandigheden kan. De jassen moesten gebruikt worden voor reddingsmissies door de militaire eenheden in Alaska. De jassen moesten het volgende kunnen doorstaan:

  • Een storm op zee
  • Een bergbeklimming tot 4.000 meter
  • Een duik in zee om mensen van een zinkend schip te redden

Praktisch en modieus

Ondertussen heeft het merk zich doorontwikkeld en biedt Parajumpers jassen voor heren en dames. Ze zijn modieus en praktisch. Zo zijn de bontkragen bij veel jassen af te halen voor situaties waar een dergelijke kraag niet functioneel is en enkel in de weg zit.

Parajumpers is een merk dat de functionaliteiten weet te combineren met een modieus design. Ze zijn innovatief in het gebruik van verschillende technieken in één jas. Het bedrijf staat niet stil en is constant aan het ontwikkelen. Eén van de uitdagingen is om hele warme jassen te maken die niet zwaar zijn en comfortabel zitten.

Wereldwijde populariteit

Het merk is niet enkel populair in Noord Amerika, maar ook in grote delen van Europa. Zo hebben ze menig verkooppunt in Nederland en hebben ze een eigen showroom in Amsterdam. Sinds kort zijn ze ook actief aan het verkopen in Azië. Een eerste showroom in Azië is ook een feit, namelijk in Seoul, Zuid-Korea.

Bent u op zoek naar een verkoopadres in Nederland? U kunt langsgaan bij een Bijenkorf-vestiging of simpelweg online kijken. Veel webshops bieden de prachtige jassen aan en bieden een goede service, zoals gratis verzending en gratis retour.