FAQ

 1. Vraag: Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
  Antwoord: Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een e-mail met je trackingnummer. Je kunt dit nummer gebruiken om de status van je levering te volgen op de website van de koeriersdienst.
 2. Vraag: Wat zijn de verzendkosten?
  Antwoord: De verzendkosten zijn afhankelijk van je locatie en het gewicht van je pakket. Deze worden berekend en getoond tijdens het afrekenproces, voordat je je aankoop voltooit.
 3. Vraag: Wat is jullie retourbeleid?
  Antwoord: We accepteren retouren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De items moeten ongedragen, ongewassen en in hun oorspronkelijke staat zijn. Voor meer informatie, zie ons retourbeleid.
 4. Vraag: Hoe lang duurt het voordat ik mijn terugbetaling ontvang?
  Antwoord: Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, verwerken we je terugbetaling. Het kan tot 14 dagen duren voordat het bedrag op je rekening staat.
 5. Vraag: Hoe kan ik betalen?
  Antwoord: We accepteren verschillende betalingsmethoden, waaronder creditcard, debetkaart en PayPal.
 6. Vraag: Zijn jullie maten standaard?
  Antwoord: Onze maten zijn gebaseerd op standaard EU-maten. We raden je aan om onze maattabel te raadplegen om de beste pasvorm te vinden.
 7. Vraag: Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?
  Antwoord: Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via email op klantenservice@riddertommy.com. We doen ons best om binnen 24 uur op je bericht te reageren.
 8. Vraag: Verkopen jullie cadeaubonnen?
  Antwoord: Ja, we bieden cadeaubonnen aan die je kunt kopen voor elk gewenst bedrag. Je kunt deze vinden in de sectie ‘Cadeaubonnen’ van onze website.