Leuke jongenskleding

Vaak is het kopen van kleding lastiger als je vooraf denkt. En dan hebben we het nog geeneens over het kopen van kleding voor een ander, laat staan jouw zoon. Vroeger maakte het voor veel jongens niet uit hoe ze er bij liepen, echter is daar nu een drastische verandering in zichtbaar. Dit komt mede doordat er steeds meer mannelijke modellen, maar ook mannelijke influencers zijn. Bovendien is het tegenwoordig zo gesteld op de basisscholen/middelbare scholen; de kleding maakt de man. Zo bepaald het dragen van een bepaald soort kledingstuk de status van de jongen in de klas. Des te meer trendy, des te “cooler” je bent. Maar wat is trendy en waar koop je deze trendy jongenskleding?

Shop till you drop

Het begint al met de keuze of je online gaat shoppen of in de winkel. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw voorkeur. Denk bij het maken van deze keuze er wel aan, dat tijdens het online shoppen de kleuren van de jongenskleding anders kunnen zijn in echt als op jouw full-hd beeldscherm van de telefoon of laptop. Bovendien kun je bij het online shoppen de kleding ook niet passen voordat je het koopt(wanneer je niet kiest voor after-pay natuurlijk), dat betekent dus dat je het kledingstuk wanneer het niet past terug moet sturen en vervolgens weer moet wachten om je geld terug te krijgen. Bovendien moet je daarna alsnog op zoek naar nieuwe kleren. Wanneer je naar de winkel zelf gaat samen met je zoon is dit natuurlijk niet het geval. Echter is het assortiment weer groter online dan in de winkels.

De trends van jongenskleding

Niet geheel onbelangrijk om te weten; de trends van dit moment. Hoe wordt je namelijk immers trendy als je niet weet wat nu precies trendy is. Daarom brengen we je graag op de hoogte van de huidige 3 trends. Allereerst sportswear. Denk hierbij aan comfy-uitziende kleding, met grafische prints in felle kleuren. Dan de tweede trend; streetwear. Bij streetwear worden hetzelfde soort kleding gedragen als bij sportswear, echter in meer basic kleuren en met minder prints. Bij streetwear ligt de nadruk namelijk voornamelijk op de sneakers. Denk maar eens aan de soms futuristische jongens schoenen die je tegenwoordig overal ziet. Dit is een typisch kenmerk voor streetwear. Dan tot slot de laatste trend; Galaxy. Denk hierbij niet aan jongens overhemden met planeten en ruimteschepen, maar aan kleding met een donkere kleur (zoals zwart of antraciet grijs) in combinatie met neon kleurige accenten. Dit kunnen letters zijn van een merk, maar ook “spetters”. Hopelijk kun jij wat met de zojuist gegeven tips en metamorfoseer jij jouw zoon tot een coole gast!